SmartTv

Se hvad du vil, når du vil med Stofa SmartTv

Med Stofa SmartTv får du en lang række muligheder for at se lige præcis de programmer, der passer dig, når det passer dig. Med StartForfra kan du sætte dit yndlingsprogram på pause, hvis det pludselig ringer på døren. Fik du ikke set et program er det godt at vide, at du kan gå helt op til 48 timer tilbage i tiden og starte, pause og spole i de fleste programmer med StartForfra+.

Stofa SmartTv giver også adgang til en masse spændende programmer og underholdning til både børn og voksne i arkivet DR TV. Shoppen på Stofa SmartTv er fyldt med premierefilm, så du ikke behøver ærgre dig over film, du ikke fik set i biografen – du lejer dem bare hjemme fra sofaen, når du har lyst.

Med Stofa SmartTv får du også FritValg, hvor du kan tilkøbe præcis de tv-kanaler, du vil se.  

SmartTv kræver du har en boks fra Stofa, boksen tildes i to udgaver, med harddisk og uden harddisk, boksen kan lejes eller købes. Se mere på: https://stofa.dk/smarttv

Se WebTv på flere platforme

Stofa WebTver en dal af dit bredbåndsabonnement Bogense Antenneforening har lavet aftale med Stofa, så medlemmer af foreningen om WebTv og WebTv to Go. Er du online hjemmefra får du automatisk adgang til til de kanaler der retmæssig må vises på WebTv.

Uden for huset kan du via login benytte WebTv to Go og se et udvalg af kanaler. (ikke nødvendigvis de samme kanaler som du normalt kan se på WebTv. Dette er et spørgsmål om rettigheder.)

NB: For både WebTv og WebTv To Go gælder at du kun kan se kanaler er i den programpakke du har valgt.

Se mere på: https://stofa.dk/tv/webtv